Experts Zone
 
HomePortalFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Pravila za ovaj deo foruma...

Go down 
AuthorMessage
^OziriS^
Admin
Admin
^OziriS^

Posts : 62
Join date : 2009-01-08
Location : BG-AR

Pravila za ovaj deo foruma... Empty
PostSubject: Pravila za ovaj deo foruma...   Pravila za ovaj deo foruma... I_icon_minitimeFri Jan 09, 2009 12:47 am

1) Ovaj deo foruma sluzi za sve teme koje nemaju veze sa CS serverom ili Gamingom, mada se moze pisati i o tome. Nemojte preterano voditi teme u offtopic niti raditi preterane i nepotrebne quote-ove.

2) Nemojte nikako postavljati teme koje zaista nemaju neki smisao (kao sala, zafrkancija, pitanje, informisanje...) jer ce takve teme biti brisane, a ako korisnik nastavi sa tim, isti ce biti sankcionisan.

3) Ukoliko zelite nekoga da ismevate radi pravljenja atmosfere na forumu, cinite to sa njegovim dopustenjem, ukoliko se on zali, tema ce biti obrisana.

4) Nemojte ovde postavljati bilo kakve teme koje podsecaju na politiku, politike ima i previse u real life-u tako da cemo ovde nastojati da pobegnemo od nje, a teme koje iole podsecaju na politiku ce biti obrisane.

5) Zabranjen je bilo kakav porno, morbidan ili warez sadrzaj u temama kao i postavljanje linkova koji predstavljaju reklamiranje.

6) Zabranjeno je pisanje o bilo kom vidu ljudskih poroka (da ih ne nabrajam) jer ne zelimo da to promovisemo ovde cak ni kroz salu.
Back to top Go down
View user profile
 
Pravila za ovaj deo foruma...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
-=Experts Zone=- Community Forum :: Zabavni Forum :: SPAM Headquarters-
Jump to: